BRAIDED_GRAPHITE_TUBE BRAIDED_GRAPHITE_TUBE_SLIKA
TP 3110/AD  proizvodi se od čistog ekspandiranog fleksibilnog grafita u obliku ravno-pljosnate pletenice cevastog oblika, sa ojačanjem u vidu tanke metalne žice, i samolepiva je sa jedne strane
PRIMENA
TP 3110/AD koristi se kao zaptivač za statičko zaptivanje – naročito prirubnica, odličnih je karakteristika. Otporan je na visoke temperature i koristi se za zaptivanje raznih fluida. Koristi se kao statički zaptivač za metalne i nemetalne prirubnice, poklopce,zatvarače, reaktore, autoklave, izmenjivač je toplote , sušare itd, gde se traži visoka otpornost na temparature i razne medije.

Kao za veliki broj fluida u raznim procesima, uključujući paru, goriva, mineralna i sintetička ulja, maziva, kondenzat, procesne i otpadne vode.

TP 3110/AD ima dobre osobine i prednosti jer se lako se formira beskonačan zaptivač, te zbog svoje elastičnosti i mogućnosti lakog oblikovanja ekspandiranog grafita, TP 3110/AD selako u potpunosti prilagođava bilo kakvom obliku i dimenziji.
Brzo i jednostavno se primenjuje zbog samolepive trake sa jedne strane.

Dimenzije:

25 x 3 mm, 15 x 4 mm, 20 x 4 mm, 30 x 5 mm, 25 x 6 mm

-sa lepivom trakom sa jedne strane ili nelepive
-mogu biti i armirane sa inconel žicom kao ojačanjem

TP 3110/AD je nov proizvod koji je našao veliki broj korisnika od termoelektrane, toplana, rafinerija, hemiske i procesne industrije

Temparatura primene:
-200°C/ + 650°C,  INERTNI GAS  1000 °C