BRAIDED_GRAPHITE_TUBE BRAIDED_GRAPHITE_TUBE_SLIKA
TP 3110/AD  proizvodi se od    čistog  ekspandiranog fleksibilnog grafita  u obliku ravne- pljosnate pletenice cevastog oblika, sa ojačanjem u vidu tanke metalne žice,i samolepiva je sa jedne strane
PRIMENA
TP 3110/AD koristi se kao zaptivač za statičko zaptivanje-naročito prirubnica, odličnih je karakteristika. Otporan je na visoke temperature i koristi se za zaptivanje raznih fluida.Koristi se kao statički zaptivač za metalne i nemetalne prirubnice, poklopce,zatvarače, reaktore, autoklave, izmenjivač e toplote ,sušare itd,gde se traži visoka otpornost na temparature i razne medije.

Kao za veliki broj fluida u raznim procesima,uključujući  paru, goriva, mineralna i sintetička ulja,maziva, kondenzat, procesne i otpadne vode.

TP 3110/AD ima dobre osobine i prednosti jer se lako se formira beskonačan zaptivač,te zbog svoje elastičnosti i mogućnosti lakog oblikovanja ekspandiranog grafita, TP 3110/AD selako u potpunosti prilagođava bilo kakvom obliku i dimenziji.
Brzo i jednostavno se primenjuje zbog samolepive trake sa jedne strane.

Dimenzije:

25 x 3 mm.,15 x 4 mm,, 20 x 4 mm,30 x 4,5 mm., 40 x 5 mm, 25 x 6 mm i 50 x 6 mm,

-sa lepivom trakom sa jedne strane  ili nelepive
-mogu biti i armirane sa inconel žicom kao ojačanjem

TP 3110/AD je nov proizvod koji je našao veliki broj korisnika od termoelektrane,toplana,rafinerija,hemiske i procesne industrije

Temparatura primene C :
-200 + 650.,  INERTNI GAS  1000 C